Válasszuk ki jól az országúti biciklit!

Országúti bicikli

A legtöbb bicikli külsőleg igen hasonlít egymásra. Mégis, az országúti bicikli kiválasztása ennél sokkal többet jelent. Miközben a katalógusok is ugyanazzal a névvel jelölik a kategóriákat, érdemes saját magunknak utánajárni, hogy melyik a számunkra leginkább megfelelő fajta.

Fontos a tudatos választás, hogy a későbbi sporteszközünk megfeleljen minden célnak, ezáltal a jövőben nem fogunk csalódni és nem kell megszoknunk a nekünk nem tetsző tulajdonságait.

Nem számít, hogy profik vagyunk vagy amatőrök, versenyezni akarunk, esetleg csak edzésre használnánk ezeket a bicikliket. Létezik egy univerzális formája, amelyek a versenyeken is megállják a helyüket, merevebbek és az aerodinamika törvényei kihasználásával gyorsabbak is.

Ezek azok a klasszikus fajták, amelyeknek a nyerge feljebb van mint a kormány és akár 60 km/órával is száguldhatunk. Úgy lettek megtervezve ezek az országúti biciklik, hogy akár hosszabb távot is gyorsan tehessünk meg. Az alacsony kormány hozzájárul a gyorsabb indulásokhoz és a kényelmes edzéshez.