Vagány futóbicikli a legkisebbeknek

futóbicikli

Manapság szuper lehetőségek és eszközök közül válogathatunk a gyerekek fejlesztése érdekében. Például a futóbicikli nagy segítség lehet a bringázás fortélyainak az elsajátításához, hiszen anélkül gyakorolhatják a kicsik az egyensúlyozást, hogy még a tekeréssel is bajlódniuk kellene.

Óriási biztonságérzetet ad számukra az, hogy a lábukat bármikor letehetik a földre és azonnal meg tudnak állni, így nagyon hamar ráéreznek a futóbicikli használatára és kiválóan fog fejlődni az egyensúlyérzékük.

Ha pedig kinövik a járgányt, akkor meglepően könnyű lesz átszokniuk a pedálos változatra, mert már csak azzal kell megbarátkozniuk, hogy a lábukat nem lépkedő mozdulatokra kell használniuk, hanem tekerésre.

Tehát érdemes első járműként a futóbicikli mellett dönteni, főleg, hogy már 1,5 éveseknek való változata is kapható, így a gyerkőcök egészen kicsiként elkezdhetik az ismerkedést a bicajozás világával és közben villámgyorsan fejlődhet a mozgásuk. Ha Ön is meglepné egy ilyen vagány kétkerekűvel a gyermekét, akkor válasszon a bababike.hu színvonalas kínálatából!