Uriage Age Protect – harc a ráncok ellen

Uriage Age Protect

A többfunkciós bőrápolást ajánlott mihamarabb a mindennapi rutinunkká varázsolni. A tisztítás, hidratálás és bőrvédelem fiatalkorban is fontos, de az emberek többsége csak az első ráncocskák megjelenésekor kezd bele a bőrápolásba. Pedig fontos a prevenció. Az Uriage Age Protect ránctalanító hatású termékcsalád, ami felveszi a harcot az olyan mindennapi öregedést okozó agressziókkal szemben, mint az UV-sugarak, a stressz vagy a kékfény.

A termálvíz jótékony hatásával kisimítja a bőrt, visszaadja a ragyogását, üdeségét. A Uriage Age Protect szemkörnyékápolója csökkenti a táskákat és a sötét karikákat. Az arckrém nappali és éjszakai kivitelben is kapható, mindegyik termék fényvédő. A nappali bőrápoló készítmény sminkalapként is funkcionálhat, megemeli az arckontúrt, egységesebbé teszi az arcszínt.

A Uriagie Age Protect termékeket bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Védenek a környezeti szennyeződésektől, például a mobiltelefon által kibocsátott mesterséges kék fényétől is.