Unikornis ágyneműhuzat a nyugodt éjszakákért

unikornis ágyneműhuzat

Az unikornisok számtalan mesében vannak jelen, így nem meglepő, hogy sok kicsit elvarázsolnak a tulajdonságaikkal. Nekik egy unikornis ágyneműhuzat kellemes álmokat kínál, hiszen a kedvenc mesehősük társaságában alhatnak. Ezekből a huzatokból létezik olyan is, amelyik világít a sötétben, ami még vonzóbbá teszi a kicsik szemében.

Sötétben világító unikornis ágyneműhuzat könnyen megvásárolható a mesesgyerekbolt.hu webáruház termékpalettájáról, kiváló minőségben, 100% pamut anyagból. A párnahuzat 70×90, a takaróhuzat pedig 140×200 cm, tehát a nagyobbaknak is ideális. Bőrbarát anyaga kellemes tapintású, nyugodt alvást biztosít a csemetének.

Kimondottan kedvező áron lehet hozzájutni, hiszen az ára mindössze 9690 Ft. Nagyon könnyen megrendelhető, az egész nem telik többe pár percnél. A rendelést követően pedig a webáruház munkatársai már intézik is az unikornis ágyneműhuzat mielőbbi kiszállítását. Lepje meg Ön is gyermekét egy ilyen ágyneművel, szerezzen neki örömet és meglátja, hogy többé nem lesz gond a lefekvéssel!