Tűzzsonglőrök minden alkalomra

Lángoló Leguánok

A lobogó lángok látványa különleges érzésekkel tölti meg az emberek lelkét. Van benne valami megnyugtató, viszont mégis tiszteletreméltó ez az elemi erő, ami olykor megzabolázhatatlannak tűnik.

Azonban a tűzzsonglőrök által bemutatott mutatványokból úgy tűnhet, hogy képesek uralni ezt a varázslatos természeti elemet. Rendkívül látványos és feledhetetlen produkciók kivitelezésével foglalkoznak a Lángoló Leguánok már 2005 óta.

Ez idő alatt többféle saját mutatványt fejlesztettek ki, számos interaktív gyerekműsort állítottak össze és rengeteg tűztánc előadást mutattak be. Lepjük meg a szeretteinket, a barátainkat születésnapjuk alkalmával a tűzzsonglőrök káprázatos előadásával.

Bizonyára mindenki felkapja majd a fejét abban a pillanatban, amikor meghallják, hogy a tűzzsonglőrök lépnek a porondra. A tűzzsonglőrök eddig mindig megtalálták a módját annak, hogy miként tegyék feledhetetlenné az adott előadást. A leguanok.hu weboldalon további részleteket olvashatunk a fellépőkkel és a produkciókkal kapcsolatban.