Testradírok a gyors fiatalításhoz

testradírok

Gondolkodott már azon, hogy a hírességek miként tartják olyan jó formában a bőrüket? A titok a rendszeres hámlasztás és ennek leghatékonyabb módja a testradírok használata. Ezeket szórakoztató alkalmazni, luxuskényeztetés használni és az eredmény a hihetetlenül puha bőr.

A természetes makadámia olaj, ami a Yamuna testradírokban megtalálható, utánozza a bőr természetes faggyúját, eltávolítja az elhalt hámsejteket, védi az újakat és puha, fiatalos fényt és ragyogást hagy a bőrön. Ezt a kozmetikumot a kádban és a zuhany alatt is használhatjuk.

Zuhanyzáskor vigyük fel a tenyérre és körkörös mozdulatokkal masszírozzuk szét a bőrön, ezzel serkentve a vérkeringést és a vitalitást! Öblítsük le meleg vízzel, így a természetesen illatozó olajok megfiatalítják a testet.

A kádban álljunk fel és tegyük ugyanezt, majd pihenjünk az olajokban, amelyek megtöltik a fürdőt, hogy igazán boldogító élményt kaphassunk. A természetes esszenciális illatanyagokban gazdag testradírokkal, minden peelingnél magával ragadó élményben lesz részünk.