Teljesen valósághű játékkonyha

A lurkók gyakran szeretnek olyan dolgokkal játszani, amelyek kifejezetten hasonlítanak a lakásban található, mindennapok során használatos eszközökre. Amíg nem értenek és nyúlhatnak hozzá például a sütőhöz vagy gáztűzhelyhez, addig imitálhatják, hogy ők is készítenek valami finomat vacsorára vagy ebédre. A játékkonyha megteremti ezt a sajátságos lehetőséget.

Nagyon el fogunk csodálkozni azon, hogy mennyire élethűen meg vannak szerkesztve ezek a termékek és szinte pontos másaik a háztartásban megtalálható társaiknak. Sok játékkonyha még különféle hangokat is kiad magából, ezzel tovább fokozva a hangulatot, amit akkor élhetünk át, amikor elkezdünk azzal időt tölteni. Már csak azért is remek befektetés a játékkonyha, mert így hátha elérjük azt, hogy a kicsik lassan kedvet kapjanak a házimunkához, sütés-főzéshez.

Az biztos, hogy akár lányról, akár fiúról van szó, ez a tudás biztosan nem válik a kárára felnőttként. Nem kell tovább azon gondolkodnunk, hogy karácsonyra mivel lepjük meg a gyerkőcöket, mert a játékkonyha, egy olyan ajándéknak minősül, aminek biztosan örülni fognak. Minket is örömmel tölt majd el, ahogy látjuk az arcukon a mosolyt, miközben felfedezik a különböző gombokat és fogantyúkat.

Bátran vegyünk mi is részt ebben az időtöltésben, mert nem fog a kárunkra válni! A játékkonyha elemein keresztül megmutathatjuk, hogy mire kell vigyázni, melyik rész az, amelyik sérülést okozhat, ha éppen az igazi szerkezetről volna szó, ami az otthonunkban is jelen van. Rengeteg játékkonyha változat között válogathatunk, ezért biztosan rátalálunk az igazira. Irány ezért a fairplaytrade.hu weboldal és már bele is vethetjük magunkat a keresgélésbe!