Színvonalas szakmai képzés elérhető áron

Olyan szakmát szeretne elsajátítani, amivel bármikor el tud helyezkedni? A személy- és vagyonőr szakma ebbe a kategóriába tartozik, hiszen biztonsági őrökre mindig szükség van. Az OKJ Oktatóközpont által szervezett képzés és vizsga az ország nagyon sok városában elérhető.

Az tanárok több mint 10 éves tapasztalattal és tudással rendelkeznek, amelyek biztosítják a színvonalas oktatást. Én csak őket tudom ajánlani, hiszen az oktatóközpont tanulóbarát módon szervezi meg a képzést, mivel a diákok szabadidejéhez igazítja az órákat.

A tanfolyam időtartama négy és fél hónap. A színvonalas elméleti oktatás mellett, nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati képzésre is. Ennek megfelelően, a tanfolyam részét képezi a 40 órás szakmai gyakorlat is, amit valamelyik kijelölt cégnél kell teljesíteni.

A gyakorlati tudás elengedhetetlen a sikeres elhelyezkedéshez. Éppen ezért, én csak őket tudom ajánlani, ráadásul a tandíj kifizetésénél részletfizetésre is lehetőség van. Olvassa el figyelmesen a jelentkezési feltételeket és iratkozzon be még ma!