A szalagparketta az otthon dísze

Egy idő után mindenhol eljön az ideje a felújításnak. Ha valaki újjá szeretné varázsolni a szobáját, akkor nemcsak a megfelelő szakembereket kell megtalálnia, hanem a renováláshoz szükséges alapanyagokat is. Az ipskiraly.hu weboldalon vehető szalagparketta, tehát az érdeklődők tekintsék meg az itteni készletet. A vásárlás többféle faanyag esetében is lehetséges.

A legtöbben a tölgyet részesítik előnyben, a tartósságának köszönhetően. A színe egészen sokféle lehet, ezért megvehető világosabb és sötétebb változatban egyaránt. Szükség esetén antibakteriális fedőréteggel is el lehet látni. A bükkből készült változat esetében nem kell a ragasztással foglalkozni, mivel a fa önzáró szerkezettel bír. Ezen kívül juharból is készülhet a szalagparketta. Inkább világosabb színben lehet megvásárolni. Az önzáródásának köszönhetően nem kell időt szánni a ragasztására.

A következő csoportot a kőris képezi, ami világosabb, de erőteljes mintákkal rendelkezik. A honlapon kapható akác is, ami igen tartósnak bizonyul a gőzölés hatására. Sötétebb színű változatban vásárolható meg. Nincs szükség a ragasztására sem. Igény esetén újra fel lehet szedni sérülés nélkül. A szalagparketta rendelkezésre áll még diófából elkészítve is. A színei intenzívek és sötétek. A cser egyre keresettebbnek számít a megrendelők körében, a különlegességének hála.

A webshopban kapható még cseresznye, aminek igazán változatos a mintája. Természetesen vannak még a készletben trópusi fából készült termékek is. A szalagparketta többféle vastagságban is megvásárolható. Az oldalon fel van tüntetve még a koptatóréteg nagysága. Megtudható az is, hogy milyen lerakási módszerre lesz szükség.