Süssön és főzzön Éden Prémium termékekkel!

Éden Prémium

Az egészség minden embernek fontos, ha ezt elveszítjük, akkor nagyon nehéz újból visszaszerezni. Az Éden Prémium készítményei ideálisak a natúr és reformételek elkészítésére és fűszerezésére, remekül beilleszthetők a diétákba. Általánosságban véve, napjaink nagy ellensége a finomliszt, hiszen Magyarországon már népbetegség az elhízás és legtöbb esetben ez az összetevő a ludas.

Az Éden Prémium magőrleményekkel remekül pótolni lehet a lisztet, remek és ízletes sütik, csemegék készíthetőek belőle. A fitneszezőknek kiváló bagetteket, kifliket lehet belőlük készíteni. A másik nagyon nagy ellenség a só, a jódozott változat hihetetlenül sok vizet tart meg a szervezetben.

Válasszon fekete, Himalaya vagy más tengeri sót, ami jóval erősebb és intenzívebb, így látványosan kevesebbet kell fogyasztania belőlük. Az Éden Prémium hántolt kölese és hajdinája pótolni tudja a keményítőben gazdag köreteket, a puffasztott cirok és a banánchips pedig natúr nassolni való lehet a hideg estéken. Próbálja ki őket Ön is, éljen egészségesebben!