Stílusos mintájú jóga matrac

jóga matrac

A talajon végzett gyakorlatokhoz ajánlottak a különböző vastagságú matracok. Nincs ideális jóga matrac, de köszönhetően a széles választéknak, mindenki találhat magának megfelelőt. Színben és mintában is választhat magának tetszőt, hiszen a jóga matrac minőségi követelményei igen magasak, így más sporttevékenység esetén is igénybe vehető.

Fontos a csúszás elleni kialakítás és a vastagság. Senki ne gondoljon kipárnázott szőnyegekre, de akik nincsenek hozzászokva, hogy kemény talajon üljenek, azoknak első körben a vastagabb jóga matrac ajánlott. Persze bárki nekivághat azonnal egy vékonyabb és ezzel együtt keményebb ülőalkalmatossággal is gyakorolni, de ez minden esetben kihívás.

Egy-egy foglalkozás 1 órát is igénybe vehet, tehát ennyi időt kell végigülni a kemény vagy puhább padlón. Vigasztalásul szolgáljon, hogy csak az első időszak nyűgös azoknak, akik nincsenek mozgáshoz szokva. Aki csoportban dolgozik, annak annyival könnyebb, hogy a csoport gyakran jelent húzóerőt, ami oldja a kezdeti nehézségeket.