Spóroljon időt a zuhanyzás közbeni testápolóval!

zuhanyzás közbeni testápoló

A bőr hidratálása közvetlenül fürdés után fontos rituálé, amit nem hagyhatunk ki. Sokan általában mégis kihagyják ezt az eljárást, mert az további 10 percet vesz igénybe a napjukból. Viszont van egy okosabb mód arra, hogyan hidratáljuk a bőrünket a zuhany alatt.

A zuhanyzás közbeni testápoló gondoskodik arról, hogy ne kelljen megvárjuk, amíg teljesen szárazok leszünk és a bőrünk is elég száraz ahhoz, hogy hidratáló kozmetikumba merítsük. Ezeket elég zuhanyozás közben felvinni, egy ideig állni hagyni, majd leöblíteni és készen vagyunk.

Az eredmény egyenesen meglepő. A választásnál a zuhanyzás közbeni testápoló illata létfontosságú szerepet játszik. Ezek hasonlóak a hagyományos testápolókhoz és különböző illatokban érhetőek el.

Az aktuális szezon határozza meg, hogy valaki milyen illatú terméket szeretne vásárolni. Ha fürdés után nincs ideje a bőrápolásra, akkor a zuhanyzás közbeni testápolók biztosan tetszeni fognak Önnek! Ezek hidratáló és tápláló hatásúak, akárcsak a zuhanyzás utáni társaik.