Sötét és depresszív gondolatokra jó az ametiszt karkötő

Ametiszt karkötő

Nincs ember a Földön, aki ne került volna oda legalább egyszer, hogy olyannyira betelik a pohár, miszerint legszívesebben kiszaladna a világból. Ha Önnek is volt már hasonló depresszív hangulata vagy sötét gondolatai támadnak és szeretne végre kitisztult elmével tiszta lapot kezdeni, akkor javasolt olyan ásványok erejéhez nyúlni, amelyek pont ebben képesek támogatni. Az ametiszt karkötő bár igazi finom dizájnékszernek tűnik első látásra, azért nem szabad alábecsülni.

Tisztítja az elmét, elűzi a rossz gondolatokat, a rémálmokat, oldani tudja a stresszt is. A BBH Ispirations által gyártott ametiszt karkötő modelleken a lila számos árnyalata megtalálható. Az, hogy egy ametiszt karkötő mennyire világos vagy sötét árnyalatú, az ásványban található vas és magnézium mennyisége határozza meg. Így azok is imádni fogják, akik a levendulás világosságát akarják megkapni tőle és azok is, akik a szinte feketébe nyúló mélységet keresik benne.

Webáruházunkban a legtöbb ametiszt karkötő ára nagyjából 5 és 6 ezer Ft között mozog, néha azonban 20-30% akciót hirdetünk és lehetőség akad spórolni is. Kiváló választás saját célra vagy szeretteinknek, legyen szó egyszerű hétköznapról vagy éppen fontos eseményről. Az ametiszt karkötő amúgy nagyon hideg és távolságtartó érzetet kölcsönöz, így a naivitást és a túlzott szívélyességet egyaránt képes kordában tartani. Ugyanakkor növeli az önbecsülést és a magabiztosságot.

Azoknak, akik hisznek a spiritualitásban vagy az ezotériában, kiválóan tud segíteni olyan területeken is, ahová az orvostudomány már nem ér el. Amellett, hogy a konstruktív gondolkodásban komoly támogatóerő, a bőrnek és a vérnyomásnak is jót tesz az ametiszt karkötő viselése, de a fájdalom enyhítésében is megmutatta már a „tudását.” Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, valamint Halak csillagjegyűeknek kimondottan hasznos az ametiszt karkötő viselése. Sajátos ametiszt karkötő megrendelésére szintén van lehetőség, ha elérhetőségünk valamelyikén elmondja nekünk, hogy pontosan milyen változatra vágyik.