Sokaknak kedvez a Huawei P9 ár

A Huawei mindig is hitt az innovációban, a magas nívóban és az elfogadható árakban, ami meg is magyarázza, hogy miért lettek a brand telefonjai ennyire felkapottak. Nagy előny az is, hogy a Huawei P9 ár mindig is elfogadható volt. 2016 tavaszán került a polcokra ez, és a mai napig több millió ember megbízható társa, legyen szó telefonálásról, chatelésről, különféle alkalmazások futtatásáról vagy éppen a közösségi oldalak böngészéséről.

A Huawei P9 igazán egyedülálló termék a Leica kamerájával, amivel a márka igenis odaszúrt a konkurenseknek, még az Apple és Samsung gyártóknak is. Nagy sikereket ért el a vásárlók körében a megszokott modell mellett a Huawei P9 Lite, amelyik egy olcsóbb, nagyobb tömegek számára hozzáférhető verziót jelent.

Egyeseknek megnyugtató volt az is, hogy az adatok biztonságban vannak a telefonon. Hiszen mindkét készüléken helyett kapott egy ujjlenyomat-olvasó, hiszen ez az a kiegészítő, amit vétek lehagyni egy modern okostelefonról. A Huawei P9 ár alacsony a premium.mobil.hu webboltban.