Síbox téli kiruccanásokhoz

Csomagtartó, illetve tetőbox kiválasztásakor érdemes nemcsak a hétköznapi használatra gondolni, hanem olyan extrém esetekre is, amelyek egy átlagos termékekkel nem oldhatóak meg. Például, ha télen tervezi kivenni a szabadságát, amely idő alatt sízni is fognak menni a barátokkal, akkor ajánlott olyan tetőbox mellett dönteni, amivel a sílécek, snowboard-ok és a védőruházat is kényelmesen elszállítható.

A Thule Touring 780 síbox öt-hat személy holmijának szállítására is alkalmas, így ha nagyobb társasággal készülnek kiruccanni, kipróbálni a téli sportokat vagy felfrissítenék a tudásukat, akkor ez pont ideális választás. Ez a remek síbox megvásárolható minden típusú autóhoz, amennyiben az év nagy részében tudja hasznosítani, de bérelhet is egy példányt a www.stilusosutazas.hu weboldalon keresztül.

A kölcsönzés előnye, hogy csak annyi időre kell fizetnie érte, amíg használja, így nem kell akkora összeget kiadni, mintha vásárlásra adná a fejét. Ráadásul ahányszor csak igénybe veszi a szolgáltatást, mindig egy tökéletes állapotú, karbantartott síbox kerül a birtokába, így Önnek az a teher sem nyomja a vállát, hogy ezt át kellene vizsgálnia vagy vizsgáltatnia. A

mennyiben nincs az autóján tetőcsomagtartó, akkor azt is igényelhet a síbox mellé, illetve hóláncot is biztosítanak, ha nehéz terepre tévednének. A síbox bérlés ajánlatkérés alapján megy végbe, így ha több napra igényeli a tetőcsomagtartó szettet, akkor kedvezőbb feltételek mellett veheti át. Sőt, az ár tartalmazza a le- és felszerelést is, ezért még ezzel sem kell bajlódnia, csak begurul a szervizbe és a cég munkatársai elvégeznek minden munkálatot.