Samsung Galaxy okosórák mindennapi használatra

samsung galaxy okosórák

A Galaxy Watch 5 és a Watch 5 Pro nagyon hasonló órák, a műszaki adatok és a funkciók tekintetében, de különböző célokra tervezték. A Samsung Galaxy okosórák mindenféle felhasználónak megfelelhetnek, azoktól kezdve, akik csak értesítést szeretnének kapni a csuklójukon, egészen a rendszeres fitneszrajongókig.

A Pro verzió leginkább azoknak készült, akiknek szigorúbb körülményeknek is ellenálló órára van szükségük. Ezek a különbségek elsősorban azokból az anyagokból fakadnak, amiket az egyes Samsung Galaxy okosórák felépítéséhez használnak.

A Watch 5 Armor háza alumínium és jelentősen vékony formával érkezik. A Pro háza titán, ami sokkal terjedelmesebb és tartósabb. Mind az 5, mind az 5 Pro IP68 és 5 ATM besorolású por- és vízálló.

A Galaxy Watch 5 sorozatban Sapphire Crystal kijelzők találhatók, ezek 60%-kal erősebbek és kevésbé valószínű, hogy megrepednek vagy megkarcolódnak a mindennapi használat során. A Samsung Galaxy okosórák némi extra védelmet adnak azáltal, hogy az előlapot a képernyő fölé emelik.