Robo kaméleon, az izgő-mozgó ragadozó

robo kaméleon

Miért csak a cicákat és a kutyusokat szeressük, ha még annyi csodálatos állat létezik a világon? Az egyik a kaméleon, ami nem annyira cuki, mint szőrmés társai, de annál szerethetőbb. A menő Robo kaméleon interaktív játék is azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy pontosan olyan érdekes és különleges, mint az eredeti változat.

A kis kaméleon robot egy gombnyomásra kiölti hosszú mágneses nyelvét, így kapkodja be az elé kirakott fémkorongokat. Nagyon szórakoztató és vicces, ahogy izeg-mozog, ráadásul mozgás közben a farkán, gerincén és fején elhelyezett LED lámpáknak köszönhetően változtatgatja a színét is. Mindössze három egyszerű lépésre van szüksége a finom zsákmány megszerzéséhez: mozgásra, célzásra és elfogásra. A Robo kaméleon már az egészen kicsi gyerekeknek is rengeteg boldog pillanatot szerezhet, hiszen 3 éves kortól ajánlott.

A vicces és aranyos játék nemcsak a szórakoztatást szolgálja, hanem a készségfejlesztést is, hiszen támogatja a kézügyességet és koncentrációt. A Robo kaméleon rendkívül szuper dolog, amivel az egész család játszhat.