Professzionális és minőségi utazótáskák

utazótáskák

Hazánk városaiban, mind a nagyobb, mind a kisebb cégek különféle termékeket rendelnek saját logóval hirdetési és marketingcélokra. A közelmúltban egyre népszerűbbek és relevánsabbak az utazótáskák, mivel a poharak, a tollak és a jegyzetfüzetek már nem játszanak nagyon fontos szerepet az ügyfelek vonzásában.

A megrendelésre készített és nyomtatott logóval ellátott utazótáskákat a reklámok és a promóciók során használják, valamint konferenciák, kiállítások és különféle akciók lebonyolítására rendelik. A logó vagy a márka felrajzolását a szitanyomás módszerével hajtják végre. Ezek a termékek jó promóciós anyagok lehetnek, különösen ha vállalkozása a szállítás vagy az idegenforgalom területén tevékenykedik.

Az említett utazótáskák használata nagyon jövedelmező: Az Ön logója látható lesz mindenhol, ahová a táska tulajdonosa utazik! Ezért a logóval ellátott utazótáskák kiváló mobil hirdetési eszközök. Konzultáljon ügyfélkapcsolati munkatársainkkal a legmegfelelőbb alkalmazási módszerekről és a megrendelés minimális méretéről!