Prémium pezsgők válogatott szőlőből

prémium pezsgő

Lehetetlen elképzelni olyan ünnepségeket, például esküvőket vagy születésnapokat, ahol nem koccintanak egy ilyen pohár aromás itallal. Az ital szilveszterkor is király, amikor éjfélkor kipukkadnak a dugók, hogy a buborékos alkoholt a poharakba tölthessék.

Érdemes azonban tudni, hogy néha olcsóbb megfelelőjével, vagyis szén-dioxiddal mesterségesen telített habzóborral helyettesítik, ami ízében jelentősen eltér az eredetitől. Üzletünkben kizárólag kiváló minőségű prémium pezsgők kaphatóak, amelyek a legjobb szőlőből készülnek és minősített ültetvényekről származnak. Ami a prémium pezsgők árát illeti, azok nagyon eltérőek. Bizonyára tény, hogy a legjobb pezsgőknek, amelyek világszerte híresek, megvan az árúk.

Fontos megjegyezni, hogy a legdrágább palackok kizárólag Champagne-ban található ültetvényeken termesztett és szigorú szabályok szerint termesztett szőlőfajtákból készülnek. Ezért az innen származó prémium pezsgő ára meglehetősen magas, de az íz, ami egy ilyen kiváló palackot megkülönböztet, abszolút megéri.