Pályázatfigyelési lehetőségek: erről nem érdemes lemaradni

pályázati lehetőség

Ha egy céget nem fejlesztünk folyamatosan, akkor lemarad a versenytársak mögött és közel sem termel annyi nyereséget, amennyit egyébként tudna. Viszont nem minden vállalkozó engedheti meg magának anyagilag a fejlesztéseket, ezért jól jön némi pályázati segítség, aminek elnyeréséhez ismerni kell a lehetőségeket. Ha kíváncsi arra, hogy hogyan fedezhet fel új pályázati lehetőségeket, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a www.forrascentrum.hu weboldalon. A portálon megismerhető cég munkatársai rengeteget tudnak segíteni minden vállalkozónak.

Első lépésben is célszerű kérni a pályázatfigyelői szolgáltatásukra, aminek keretein belül minden hónapban egyszer e-mail-ben elküldik a feliratkozott ügyfeleknek a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet. Amennyiben új pályázati kiírás vagy valamilyen kedvező hitelkonstrukció jelenik meg, akkor a szakértők azonnal szólnak a feliratkozottaknak. Ennek köszönhetően nem fog lemaradni egyetlen adódó lehetőségről sem ahhoz, hogy a vállalkozása fellendítéséhez komolyabb pénzösszeghez juthasson.

Ha a kínálkozó lehetőséget ki szeretné használni, akkor a Forrás Centrum Kft. munkatársai a pályázatírást is vállalják. Első látásra azt mondhatnánk, hogy egy pályázatíró munkája nagyon egyszerű, de mégis komplex és kiterjedt ismereteket igényel. A dokumentációt úgy kell összeállítani, hogy több száz, esetleg ezer pályázat közül az Öné legyen a nyertes.

Ezt pedig csak egy nagy tudással és tapasztalattal rendelkező pályázatíró szakember tudja így elkészíteni. Nem véletlen az, hogy ez a cég eddig közel 900 nyertes pályázattal 13 milliárd Ft támogatást nyert el az ügyfeleinek, sikerdíjas konstrukcióban. Mert a pályázatfigyelői szolgáltatás díjmentes, de a pályázatírás már sikerdíjas ennél a vállalkozásnál. A forrascentrum.hu weboldalon minden szükséges információ megtalálható ezeknek a szakembereknek a tevékenységéről, illetve mindarról, amiben támogatni tudják ügyfeleiket. Érdemes Önnek is felkeresnie a portált és megismerkednie a lehetőségekkel.