Öntvény vegyestüzelésű kazán a meleg otthonért

Mostanában egyre hidegebb telek köszöntenek be tájainkra, erre pedig alaposan fel kell készülni, ráadásul időben, mert ha az utolsó percre hagyjuk, nem biztos, hogy tökéletesen meg tudjuk oldani a fűtési gondokat.

Az öntvény vegyestüzelésű kazán tökéletesen alkalmazható családi házakban, de ipari létesítményekben is. Ez a kazán öntvény kazántesttel rendelkezik, ezáltal pedig jó hő-megtartási képessége van. Egyik nagy előnye a hőszigetelt burkolata.

Könnyebb és praktikusabb fűteni vele, mivel a tűzterének köszönhetően, nagyobb mennyiségű tüzelőanyag tehető bele egyszerre. Mivel vegyestüzelésű a kazán, ezért felhasználható többféle tüzelőanyag is, például: fa, papír vagy szén. Az öntvény vegyestüzelésű kazán jelentős súllyal rendelkezik, ezért fontos figyelni a megfelelő biztonságra a mozgatásakor.

Ezek a kazánok magas minőséget képviselnek, működtetésük biztonságos. Webáruházunkban az öntvény vegyestüzelésű kazánok több típusban is elérhetőek. Válogasson a választékunkból, mert biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt! Ha kérdése lenne valamelyik termék kapcsán, forduljon bizalommal a szakembereinkhez!