Önfeledt szórakozás a Modarri autókkal

Minden gyerek imádja

Bizonyára sokunk játszott anno játékautókkal. Sokan még manapság is gyűjtik a különleges darabokat. Hogyha azt szeretnénk, hogy a gyermekünk végre elszakadjon a tablet rabságából, akkor megpróbálhatjuk bevetni a Modarri autó készletet, ami izgalmas és kreatív szórakozást kínál minden gyereknek.

Szabad kezet kapnak, ezért tetszés szerint módosíthatják a Modarri autók kinézetét. Többféle alkatrész áll a rendelkezésükre, amiket szabadon, a fantáziájuk szerint használhatnak fel.

Ha ez még nem lenne elég, akkor külön be lehet szerezni egy, a Modarri autókat szállító kamiont, ami szintén megtalálható az S-Color játék webáruház kínálatában.

Elsőre azt gondolhatnánk, hogy a különböző tartozékokat egyszerűen egymásba kell illeszteni, mint a LEGO vagy a Kinder meglepetés esetében, viszont itt ennél többről van szó. A Modarri autókat szét- és összeszerelni csavarok és imbusz kulcs segítségével lehet, ami némi precizitást kíván, viszont könnyedén elsajátítható. Ezáltal még jobban meg fogják kedvelni a játékautók építgetését, hiszen nem válik monotonná.