Omán arab hangulata

omán

Létezik az arab világban egy igen gazdag ország, amelyiknek területén csodálatosan keveredik a hagyomány és a modernség az építészetben, a kultúrában és a természeti látnivalókban egyaránt. Egy olajban gazdag ország Omán, ami egyáltalán nem hivalkodik a gazdagságával, hanem csendesen fejlődik és mégis megőrzi az arab hangulatot, valamint a tradíciókat.

Ez a hely voltaképpen fenségesen magasodó hegyekkel, sziklák között megbújó türkizkék medencékkel tarkított sivatag, gyönyörű tengerpartok izgalmas találkozása. A turisták által még alig felfedezett világ Omán, pedig varázslatos szépségű, amit mindenkinek látni kell. A novembertől márciusig tartó időszak a leginkább ideális az utazásra, mert a többi hónapban elviselhetetlen a hőség és a páratartalom.

Egész évben kellemesen meleg a tenger vize, tehát strandolásra is optimális hely Omán. A morea-exkluziv.hu weboldalon még több információt lehet találni erről a paradicsomi térségről. Érdemes tájékozódni és ugyanott kérni az utazás szakszerű megszervezését is.