Nemes hagyományú skót whisky

Temérdek szeszesital fajta létezik, de világviszonylatban minden bizonnyal a whiskey számít a legnépszerűbbnek. Ezek közül is a skót whisky a legtöbbször befutó, hiszen Skóciában van a legrégebbi hagyománya a készítésének, és ennek megfelelően a skótok a világ legnagyobb termelők és exportőrök ebben az ágazatban. A skót whisky-nek rendkívül sok fajtája ismert, amelyekből a legnevesebbek mindenképpen megtalálhatók az idrinks.hu internetes áruházban.

Az igen széles kínálatból nagyon nehéz választani a hagyományos lapozgatós, végignézegetős módszerrel, főként azért, mert több mint 1200 whiskey közül kell meglelni az igényeknek megfelelő skót whisky-t. A terméklista leszűkítésére egy igazán előnyös szűrőalkalmazás áll a vásárlók rendelkezésére, amely a honlap bal oldalán látható.

A szükséges paraméterek meghatározása után, lényegesen könnyebbé válik a választás, és ezáltal rengeteg időt is megspórolhatnak maguknak a vevők. Mennyivel jobb is ez így az otthon kényelméből, mint egy zsúfolt üzlet kínálatát végignézegetni, és összességében akár több órát is elpazarolni! Amennyiben a kiválasztott skót whisky értéke nem haladja meg a bruttó 20 ezer Forintot, akkor kiszállítási költséggel is kell számolni, viszont, ha valaki megteheti, akkor egy számára kedvelt italból nyugodtan vehet több üveggel is, mivel nem romlandó termékről van szó.

Az akár egyszerre több skót whisky megvásárlásához csak a virtuális bevásárlókosárba kell helyezni a kiszemelt árucikkeket, és néhány személyes adat megadása valamint pár további egérkattintás után, már befejezettnek is tekinthető a megrendelés. A termékek maximum 3-4 napon belül a megadott címre érkeznek.