Nem emelkedik jelentősen a Xiaomi ár

xiaomi ár

A Xiaomi ár az egyik oka annak, hogy a kínai gyártó készülékei ennyire népszerűvé váltak a felhasználók körében. Az első modellt 2010-ben hozták létre és mára már egy csomó kiegészítő funkcióval rendelkezik. A márka nagyon gyorsan fejlődik.

Az egyes szériákban költségvetésbarát és drága készülékeket is piacra dob. Ezért, amikor valaki azt fontolgatja, hogy a Samsung vagy Xiaomi ár megfizetéséért cserébe kap többet, először döntenie kell az értékelési szempontokról. Tehát, amikor összehasonlítjuk a Samsungot és a Xiaomi-t, nézzük meg a fő sorozatot, amit az utóbbi gyárt.

A készülékek 2011 óta MI feliratúak és a számozásuk következetes: MI 1, 2, 3, stb… Ugyanazon a sorozaton belül vannak elágazások. A Max egy phablet, ami a telefon és a tablet kombinációja. A Mix nagy kijelzővel rendelkező, peremkeret nélküli sorozat.

A Note a másik phablet, ami megérdemli a zászlóshajó címet. Egy újabb széria a Redmi, ami hasonló besorolást kapott és szintén megkapta a Note és Pro ágakat. A kedvező Xiaomi ár vonzóvá teszi ezeket a készülékeket a vásárlók szemében.