Nem csak kényelmesek az elektromos arcmasszírozók

Gyönyörű arcbőrt eredményez

Az elektromos kozmetikai eszközök térhódítása megállíthatatlannak számít. Bizonyos esetben már találkozhattunk a különféle ötletekkel, ám ezeknek a megvalósítása váratott magára, a megfelelő technológia hiánya miatt. A kényelmi szempontokon kívül a tiszta arcbőr fenntartásában is tud segíteni egy jó elektromos arcmasszírozó.

Ám ez nem mindig volt így. Böszme nagy készülékekbe kellett beleillesszük az arcunkat, amelyek masszíroztak, gőzöltek és tisztították a bőrünk pórusait. De az elektromos arcmasszírozó egy retikülben is kényelmesen elfér. A beépített akkumulátornak köszönhetően, még fix áramforrásra sincs szükség a működéséhez. Az eszköz alkalmazása felfrissíti az elernyedt arcizmokat és ezáltal feszesíti a bőrt. Nemcsak a jóleső érzés miatt érdemes használni, hanem a jótékony hatása miatt is. A bőrünk pajzsként védi a szervezetünket a különféle fizikai behatásoktól.

Alaposan próbára tesszük nap mint nap, miközben nagyon sokféle kozmetikummal kenegetjük. Ez egy idő után a pórusok elzáródásához vezethet. A bőr nem képes megfelelően lélegezni. Viszont az arctisztító apró rezgéseinek hála, ismét beindul a vérkeringés a hajszálerekben, amelyek a bőr pórusainak a kitágulását eredményezik. A rendszeres használatnak köszönhetően, néhány alkalom után már nemcsak érezhető, de szemmel látható lesz az arcmasszírozó pozitív hatása.

Eltűnhetnek a szemek alól a sötét foltok, amelyek a fáradságtól jelennek meg. Mivel az irodai munka is rendkívül megterhelőnek számít a szemre és az arcizmokra nézve, ezért nem árt egy héten többször is használni ezt a nagyszerű eszközt. Kompakt, könnyű, ám annál hatékonyabb, ráadásul kedvező áron szerezhető be. Az arcbőrünket bekenhetjük különféle tisztító és regeneráló krémekkel, amelyeknek ezáltal még gyorsabban és jobban fel fognak szívódni. ABS szilikon anyagból készült, ami puha, rugalmas és kellemes tapintású. 15 különböző fokozat közül választható ki az ideális beállítás. 1 óra alatt teljesen feltölthető, ráadásul vízálló, ezért fürdőzés közben is használható.