Multifunkciós fekvenyomópad a Weider-től

Sportoláshoz már nem szükséges edzőterembe menni, hiszen otthonra is beszerezhetünk olyan multifunkciós gépeket, amelyek több izom megmozgatására is alkalmasak. A Weider Pro 490 DC edzőpad és fekvenyomópad az egyik legerősebb és legsokoldalúbb a kategóriában, mely egy univerzális padból és egy erőkeretből áll.

Előnye, hogy háttámlája pozitív és negatív szögben állítható, így a mellizmok minden részét megmozgathatjuk általa. Súlytárcsa és fekvenyomórúd segítségével különböző súlyemelő gyakorlatok végezhetők, de a súlytartó keret önmagában is használható guggoló állványként is. A Weider PRO 490 fekvenyomópad tartozéka egy Scott pad és a lábgép is.

A lábgéppel nyújtó és hajlító gyakorlatok végezhetők, melyek a comb izomzatának fejlesztésére szolgálnak. A Scott pad pontos és hatékony bicepszerősítő gyakorlatok elvégzését segíti elő. A fekvenyomópad rúdtartó villa magassága változtatható, így mindenki a saját magasságának megfelelően állíthatja be, azonban arra figyelni kell, hogy csak 135 kg-ig terhelhető.