Műkörmös tanfolyam nőknek, férfiaknak

A műkörmös szakma nemcsak egyszerű munka, hanem hivatás. Nincs kötött munkaideje, sem pedig folyton elégedetlenkedő főnöke. Aki beiratkozik a műkörmös tanfolyam óráira, majd sikeresen elvégzi, az egy rendkívül kreatív és jövedelmező szakmát szerez, ahol a karrierje csak a kitartásától és a fejlődni akarásától függ.

Biztosan fizettél már a műkörmösnél több ezret egy szimpla gél lakkozásért, most viszont itt van a lehetőség, hogy átülhess az asztal másik oldalára! Van egy nagyon jó oktatási központ Budapesten, a Margit körút 48., 1 em./7. szám alatt, ahol érdemes érdeklődnöd, ugyanis itt mesterlevéllel bíró és diplomás műkörmös szakoktatók segítenek majd abban, hogy a szakma minden fortélyát el tud sajátítani.

Ez a műkörmös tanfolyam lényegében a gyakorlati oktatásra fekteti a hangsúlyt. A kézápolástól kezdve a műkörömépítésig, mindent alaposan megtanulhatsz itt. A műkörmös tanfolyam során zseléből és porcelánból fogtok körmöket építeni TIP és sablonos technikával. Azoknak a személyeknek is kedveznek a tanfolyam működtetői, akik teljes állásban dolgoznak vagy kisgyermeket nevelnek, mert az időbeosztás úgy lett kidolgozva, hogy esti és hétvégi képzések egyaránt vannak.

Mindenképpen megéri elvégezni ezt a képzést, hiszen a szakma a folyamatos fejlődésről és a legújabb trendekről is szól. Magyarán, haladni kell a korral! Tehát, ha szeretnél előrelépni, akkor jelentkezz minél előbb a műkörmös továbbképzésre, amiről még több információt olvashatsz a studioflash.hu weboldalon! Itt tárt karokkal várják a tanulni vágyókat ezen a műkörmös tanfolyamon, legyen nő vagy férfi, fiatal vagy idősebb személy.