Mobilitást nyújt a guruló polc

guruló polc

Rengeteg raktárban lehet szükség olyan polcszerkezetre, amit bármikor el lehet mozdítani, gurítani. A guruló polc a mobilitás és a megbízhatóság terén első osztályú választás, továbbá hatalmas előnye, hogy bővíthető, így más területeken szintén képes megállni a helyét.

Az általunk gyártott és forgalmazott guruló polc kiváló választás irodákba és könyvtárakba, ahol rengeteg dokumentum vagy archív anyag is lefűzésre kerül. Egy ilyen guruló polc tökéletes választás lehet a szerverszobákba is, nem beszélve a garázsokról, műhelyekről, boltokról, ahol rengeteg kütyüt kell eltenni, tárolni és rendszerezni.

A széles rakfelületnek mindenki örülhet, különösen azért, mert helyhiánykor a magasságban lehet vele építkezni. Az időtálló példányok a hatalmas teher alatt sem mennek tönkre. A guruló polc mellett, cégünk karos állványt is gyárt, valamint csavarmentes, festett tároló rendszereket. A gördíthető állvány segítségével a csoportosítás is nagyon könnyű, egyszerű. Erről bővebben a honlapunkon olvashat.