Mjölnir a vikingek kedvence

mjölnir

A legtöbb mai filmben és sorozatban találkozunk olyan, a történelem folyamán is létező jelképekkel, amelyek a napjainkban is felkapottságnak örvendenek. A Mjölnir névvel sokan találkoznak úgy, mint Thor kalapácsa, ami a mennydörgés istenének volt egykor a pörölye. Ez az erőt és a védelmet szimbolizálja, amire régen a vikingeknek szükségük volt.

Kedvelték, mert az ő életük a harcokról és a bátorságról szólt, aki nem tartott ki a csatákban, az halállal lakolt. A talizmánokat arra használták, hogy erővel lássa el őket, ez ma is hasonló jelentéssel bír. Sokan szeretik mindennap hordani őket, mert hisznek benne, hogy ezáltal megvédhetik magukat a rossztól.

A viking hagyományok tárháza igen széles, amennyiben Ön is szeretne beszerezni egyet, akár interneten keresztül is vásárolhat. A vikingshop.hu oldalon választhat Mjölnir termékek közül, amit viselhet nyakláncként és karkötőként. A minőségi ékszereket kézzel készítették és már 3000 Ft-tól megvásárolhatóak, amit néhány napon belül házhoz szállítanak.