Mitől lesz sikeres egy barber szalon?

barber shopnak

A megjelenésre egyre többen adnak és nemcsak ruházat, hanem frizura szintjén is. Ez azt fogja jelenteni, hogy a barber szolgáltatás iránti igény megnövekszik. Jó hír ez a szakembereknek, akik örömmel várják a kuncsaftokat, hogy kielégítsék az igényeiket. Ahogyan semmi sem olyan egyszerű, úgy itt is komolyan oda kell figyelni a konkurenciára. Egy barber shopnak több mindenre is kell figyelnie, ha helyt szeretne állni az éles versennyel. Ahogy növekednek az elvárások, úgy növekszik az újabb szalonok száma is.

Ma már teljesen alapvető a profi munka, így több más téren igyekeznek a vendégek kegyire tenni a szakemberek. A sajátos enteriőr kimondottan ebbe a kategóriába tartozik. Tény, hogy könnyedén beleszerethet valaki egy helybe és nemcsak a kiszolgáló személyzet miatt, hanem annak a sajátos hangulata végett is. Az A76 borbély királynői a legjobbat nyújtják minden szinten. Nemcsak a hajjal, de a szakállal is profin bánnak.

A szakma iránti tiszteletük és érdeklődésük töretlen, így valóságos művészekké képezték magukat az évek során. Nem szalagmunkát végeznek, hanem igazi műalkotásokat készítenek. Pontosan hol? Az 6. kerületben, az Andrássy út és Rózsa utca találkozásánál. Ez a helyszín mindössze 7 perc séta az Oktogontól. Jóformán mindenféle módon megközelíthető, gyalog, autóval, trolival, metróval. Ági, Csilla, Hanna és Reni gondoskodik a profi kiszolgálásról. Senki sem szeret feleslegesen várakozni, amire nincs feltétlenül szükség, az online történő bejelentkezés révén.

Elég csak pár kattintás és máris kiválasztható a tökéletes időpont. A barber treatment alatt lehetőség adódik elkortyolni egy hideg sört vagy pohár whiskyt, annak függvényében, hogy kinek mihez van kedve, de természetesen a sofőrök kávét is választhatnak a repertoárból. A 60 perces foglalkozás alatt, kellemes beszélgetések közepette alakul át az ember hajviselete. Az a76.hu oldalon meg lehet tekinteni a lányok eddigi munkáit, így már konkrét elképzeléssel van lehetőség érkezni a szalonba, de az is megoldás, hogy a helyszínen lesz kiválasztva az aktuális viselet.