Mitől ilyen finom az olasz kézműves fagylalt?

Olasz kézműves fagylalt

Gyakran előfordul, hogy ízletes ételeket, valódi finomságokat vásárolunk, de mégsem érezzük jól magunkat az elfogyasztásuk után, ami valószínűleg azért van, mert a szervezetünk nem tolerálja a bennük lévő tartósítószereket. De ez a probléma megoldható, ha jól választjuk ki a megvásárolt termékeket, illetve megbízható helyről szerezzük be azokat. A természetes alapanyagokból álló, és tartósítószerektől mentes receptek egyszerűen csodákra képesek (forrás: hiszteriafagylalt.hu).

Voltaképpen fagylaltot nemcsak a nyári forróságban fogyasztunk, hanem az év többi szakaszában is. A hiszteriafagylalt.hu oldalon egy olyan céget, egyben családi vállalkozást ismerhetünk meg, amelyik már 25 éve foglalkozik fagylaltkészítéssel, nagykereskedelemmel. Minőségi alapanyagokból, megfelelő gépparkkal állítják elő a finomságokat. Első fagylaltozójukat Tápiószecsőn, a szülőházuk mellett alapították meg.

1999-ben nyitották meg üzletüket a fővárosban, a WestEnd City Centerben, ahol már meleg eljárással készítik a fagylaltot. A kézműves jellegük egyre növekszik, annak ellenére, hogy nagyobb volumenben is történik az értékesítés, vagyis a fagylalt-nagykereskedelem ellenére. A szakemberek ugyanis próbálják kiváltani a gyári hozzávalókat a saját maguk által előállított termékekkel, azaz saját maguk készítik a különböző önteteket, egyre több gyümölcsöt használnak, kivonatokkal dolgoznak. Ez azért is rendkívül előnyös, mert ily módon költséghatékonyabban tudják előállítani a fagylaltot, különösen magas minőséget garantálva.

Például egyáltalán nem használnak tartósítószereket, ugyanis mindig annyi öntetet készítenek, amennyire éppen szükség van. 2011-től kezdődően, a fagylalt nagyker üzletágat kiemelt fontossággal kezelik a vállalkozás üzemeltetői, tehát ettől az évtől kezdve tudatosan keresik a partnereiket, akik az általuk készített fagylaltot értékesíteni szeretnék. Amennyiben Ön is fagylaltot akar értékesíteni, ahová visszajárnak a vendégek, akkor azt tanácsoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az említett weboldalon keresztül a szakemberekkel!