Mire jó a retinol?

retinol

Létezik egy olyan molekula, ami fiatalos működésre programozza át a bőrsejteket, így segítve azokat például a ráncok elleni küzdelemben. Ez nem más, mint a retinol, számos kozmetikai készítmény alapanyaga. A szépészeti termékekbe leginkább a bőrmegújító hatása miatt kerül be.

Állatkísérletek nélkül tesztelték a medinatural.hu webáruház jóvoltából megvásárolható retinol szérumot, ami mindenkinek ajánlott, aki kíméletes, de hatékony terméket keresnek a bőr fiatalosságának megőrzésére és a felhám öregedésének látható jelei mérséklésére.

A produktum 25 éves kor felett bárkinek elengedhetetlen, ugyanis finomítja a bőr tónusait, 35 éves kor felett pedig a ráncok megjelenését előzi meg. Továbbá, a retinol szérum 45 éves kor felett a mélyebb ráncok csökkentését hivatott ellátni. Nagyon jót tesz az arcbőrnek ez a termék, ezért érdemes megvásárolni, hiszen minden hölgynek az a célja, hogy minél tovább fiatalos maradjon.

A retinol szérum kedvező anyagi feltételek mellett vásárolható meg ebből az internetes üzletből. A hialuronsav az erőteljes hidratáló hatásáért elismert kozmetikai hatóanyag, ami feszesíti és simítja a bőrt. Nagyon jó választás a természetes kozmetikumok közül a hyaluron szérum, mivel átfogó hidratálást biztosít a felhámnak, így az puhább és fiatalosabb lesz.

A bőr felszíni és mélyebb rétegeit egyaránt hidratálja, azonnali és hosszantartó eredmények mutathatóak fel a hyaluron szérum rendszeres használata által. A készítményben fellelhető növényi eredetű hatóanyagoknak kiváló a vízmegkötő képességük. C- és E-vitamint szintén tartalmaz a produktum. A C-vitamin antioxidáns hatású, így megakadályozza a sejtkárosodást, hozzájárul a kollagén-termeléshez és a bőr puhaságához.

A hyaluron szérum összetevői között lévő E-vitamin pedig egyfajta természetes antioxidánsként fejti ki jótékony hatását a felhám rétegeiben. Ellensúlyozza az oxidatív stressz káros hatásait, késlelteti az öregedés jeleit, növeli a bőr nedvességtartalmát. A hyaluron szérum egyéb hatásairól és alkalmazásának módjáról minden elolvasható a weboldalon.