Minőségi választás a Total motorolaj

total motorolaj

Az autótulajdonosok tudják, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen motorolajt használnak, hiszen ettől nagyban függ a gépjármű hibátlan működése. A PSA csoport összes dízelmotorjában és a legtöbb benzinmotorban is nagyon kiválóan alkalmazható a Total motorolaj.

Üzemanyag-takarékos, magas teljesítményű például a hungarolube.hu webáruházból megvásárolható Quartz Ineo ECS 5W30 Total motorolaj, ami különösen ajánlott korszerű, részecskeszűrővel felszerelt Peugeut és Citroen dízelmotorokhoz. A részecskeszűrő hatékony működését biztosítja, valamint meghosszabbítja annak élettartamát is. Ajánlott a használata nagy igénybevétel esetén, például rendszeres nagy sebességű közlekedésnél az autópályán vagy/és rövid utak során a városban. Ez a Total motorolaj hozzájárul ahhoz, hogy a gyártók által engedélyezett leghosszabb csereperiódusok legyenek elérhetőek.

Mivel csökkenti a motor belső súrlódását, így üzemanyag takarítható meg, illetve a motor CO2 kibocsájtása is redukálható. A webshop kínálatában többféle Total motorolaj is felfedezhető.