Mindenki szereti a Monopoly játékot!

monopoly játék

Mindenki emlékszik a nagy klasszikus játékokra. Mind közül kiemelkedik a méltán híres Monopoly játék, ami a mai napig hatalmas rajongótábornak örvend. Napjainkban már nagyon sok változata érhető el. Vannak például különböző tematikájú verziók, azonban filmek és sorozatok is ihlettek már új játékokat.

Ott van például a Game of Thrones, a Star Wars típusú vagy a Budapestet felosztó Monopoly játék. Nem számít, hogy melyiket választja, az a lényeg, hogy a barátok és a családtagok jól fogják érezni magukat, hiszen minőségi időt tudnak egymással eltölteni. Fejleszthető általa a pénzügyi intelligencia, valamint a befektetésekre is ráláthat. Nagyon sok sikeres üzletember hivatkozik arra, hogy minden a Monopolyval kezdődött, hiszen itt tanulta meg az első fogalmakat és módszereket a pénz felhasználásáról.

A Monopoly játék tehát nemcsak híres, hanem szórakoztató is egyben. Amikor az ideje engedi, látogasson el a jatekotthon.hu weboldalra, ahol megtekintheti a készleten lévő Monopoly típusokat, valamint más társasjátékot is szemügyre vehet!