Mikor hasznos a burkolatszintező ék bevetése?

burkolatszintező ék

Egy konyha vagy fürdőszoba felületeinek kialakításakor mindig figyelni kell arra, hogy az adott környezetben milyen hatások dominálnak. A párás helyeken éppen ezért kerülik a fából készült burkolatokat, mivel azok könnyen sérülnek és a takarításuk sem egyszerű. Ellenben, a különféle csempék remekül viselik a kihívásokat.

A lerakásuknál a burkolatszintező ék használata ajánlott, amivel garantálható az egyenletes felszín megteremtése. Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készül a burkolóelem, ami lehet égetett kerámia, természetes kő, a lefektetés során kisebb-nagyobb szintkülönbségek jöhetnek létre. A különösen nagyméretű típusoknál, ennek az esélye kiemelt. A burkolatszintező ék feladata megakadályozni mindezt.

A prémiumminőségű alapanyagokból készült termék többször felhasználható. 2 egymás mellett lévő lap stabil tartását hangolja össze. A szakszerű elhelyezését követően nem hagyja, hogy bármelyik burkolóelem elmozduljon a másikhoz képest. A burkolatszintező ék az ahhoz tartozó talpakkal együtt kiválóan ellátja a dolgát. A burkolatszintezo.hu weboldalon többféle csomagban lehet beszerezni.