Miből készüljön a fürdőkád paraván?

Gyakran érezzük szükségét egy kellemes zuhanyozásnak, ami felfrissít és energiával tölt fel. De nem minden esetben áll rendelkezésünkre zuhanykabin. Ilyenkor a fürdőkád veszi át a zuhanykabin szerepét is.

Hogy ne árasszuk el az egész fürdőszobát, érdemes igénybe venni a fürdőkád paraván használatát. Ezzel a módszerrel megkímélhetjük magunkat attól, hogy zuhanyzás után a fürdőszoba feltörlésével töltsük az időt.

Tehát, a fürdőkád paraván egy igen hasznos szerkezet, amire miden fürdőszobában szükség van, ahol a kádat zuhanyzásra is használják. Persze a zuhanyfüggöny is megoldás lehet, de az nem véd meg kellőképpen a kifröccsenő víztől. Sőt, még a filmekből is tudjuk, hogy ez nem is túl biztonságos. A fürdőkád paraván több szempontból is praktikus megoldás lehet.

Tökéletesen védi a fürdőszoba padlóját a víztől, ugyanakkor biztonságos is, hiszen ha megcsúszunk a kádban, bátran neki dőlhetünk, mert megtart. Persze ehhez minőségi anyagból kell készíteni. Az edzett üveg a legpraktikusabb anyag, amiből a fürdőkád paraván készülhet. Erős, esztétikus és a vízkő is könnyen eltávolítható róla.