Mi az SoftPOS terminál?

SoftPOS

A gyorsaság és hatékonyság egyértelműen olyan feltételek, amelyekre megéri kitérni a mindennapokban. Egyre több olyan szakma és üzletág születik meg, ahol a legtöbb pénzt az idő jelenti. A kényelem alapvető elvárássá vált és a magánélten túl, ez ugyanúgy igaz a vállalkozások világában. A legtöbben sietnek, hogy odaérjenek valahová, ahol szintén kapkodva akarnak teljesíteni és így telik el az élet. Az innovációk alkalmazása sok új lehetőséget nyújt, amit előnyre lehet fordítani.

Az üzletekben a készpénzes fizetés mellett, ahol található online pénztárgép, ami mellesleg szintén kötelező, elengedhetetlen megteremteni az esélyt az elektronikus számlakiegyenlítésre. A hagyományos POS terminálokon túl, vannak alternatív megoldások is ezen a téren. A SoftPOS alkalmazás lényege, hogy a saját mobiltelefonjából csinálhat POS terminált. Nincs szükség fizikai jellegű átalakításokra, hiszen bőven elég letölteni a megfelelő applikációt és az előfizetés keretében működésbe lép az új funkció.

Voltaképpen ugyanúgy fog funkcionálni a mobil, mint egy hagyományos terminál. Fontos, hogy mivel itt nincs mód arra, hogy a kártya behelyezése megtörténjen, ezért csak olyan típus használható, ami eleve képes érintéses fizetésre. De miért jó ezt a megoldást választani, a bevált technológia helyett? Ha viszonylag ritka az online fizetés, akkor ez már egy jó érv, ami miatt alkalmazható ez a metódus. Ezen túl, mivel maximálisan mobil egységről van szó, így az bárhová elvihető. A töltés egyszerű, a működtetés csak néhány mozdulat.

Több olyan szakma van, ahol a rendszeres utazás alapvető. Ilyenkor a fizetés gyorssá és áttekinthetővé válik. Az online NAV számlázó programmal kombinálva, az adatok is az illetékes hatóságokhoz kerülnek, valamint a fontos információk tárolása is megtörténik. Mindezek mellett, a SoftPOS terminál innovatív, trendi, sokrétű. Mi más kell még, ami garantáltan mellette szól? A pontos részletek megtalálhatóak a cmo.hu weboldalon, ahol kedvezményes előfizetés mellett nyílik lehetőség kihasználni ezt a fejlett eljárást és a fizetés terén egy új szintre lépni.