Melyik hajbeültetés klinikát válasszuk?

hajbeültetés

A Sikos Hajbeültetés Klinika gyors hajbeültetési eljárást kínál, ami abszolút dús és természetes hajzatot eredményez. A gyorsaság és a megbízhatóság a legújabb FUE hajbeültetési technikának és természetesen a beavatkozást végző szakorvos több mint 20 éves szakmai tapasztalatának köszönhető. A FUE hajbeültetési módszer a nemzetközi gyakorlatban is elterjedt, ugyanis a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. A FUE hajbeültetés az egyenkénti kihúzásos módszeren alapul, amely során az átültetni kívánt hajtüsző egységek körbevágása speciális mikrosebészeti körkésekkel történik, s így a hajtüsző egységek könnyedén kinyerhetőek az adóhelyről. A technikának köszönhetően a kihúzott hajtüszőegységek egyenként beültethetőek a hajhiányos területre, így érve el a kívánt hatást. A FUE technika segítségével rövid idő alatt lehetséges nagy mennyiségű haj kinyerése az adóhelyről, ugyanakkor a haj könnyedén átültethető a hajhiányos területre.

A FUE módszerrel átültetésre kerülő hajtüsző egységek a későbbiekben nem hullnak ki, tehát nem kell attól tartania a páciensnek, hogy a beültetés után újra elkezd ritkulni a haja.

A műtétet végző szakorvos precíz munkájának köszönhetően a hajpótlás olyan természetes hatású lesz, hogy egyáltalán nem látszik majd, hogy a páciens hajátültetésen esett át. A haj iránya, dőlésszöge, a hajvonal kialakítása teljes mértékben megegyezik az eredeti hajéval.

Amennyiben érdekli a hajbeültetés, és az azzal kapcsolatos újdonságok, tapasztalatok, akkor keresse fel a Sikos Klinika weboldalát.