Melyik a legjobb tanulóbicikli?

tanulóbicikli

A biciklizés olyan tevékenység, amit már gyermekkorban elsajátít az ember. Ha időben megtanuljuk, nem is lehet elfelejteni. Sok szülőnek kérdés, hogy melyik a megfelelő tanulóbicikli? A tricikli lenne a legjobb elsőként vagy a pedálos, pótkerekes típus?

Az egészen zsenge korban érdemes olyat a gyermek rendelkezésére bocsátani, ami még nem pedálos, de könnyen tolható. Mondani sem kell, hogy az első kerékpár esetében nagyon fontos a könnyű súly és jó tolhatóság, hiszen ha a tanulóbicikli nehézkesen mozog vagy túlzottan nagy súlyú, akkor a lurkó egyszerűen nem fogja jó szívvel használni. A bababike.hu webáruházban kapható termékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően ezek tökéletesen megfelelnek a legkisebbek elvárásainak is. Könnyűek, ergonomikusak és rendkívül egyszerűen tolhatóak, irányíthatóak.

A lurkó egy ilyen tanulóbiciklit azonnal szívesen birtokba vesz és akár órákon keresztül is élvezettel tologatja azt. A pedálok nem hiányoznak neki, hiszen a gyerkőc lábbal tolva is akárhová, gyorsan eljut egy ilyen bringával.