Még mindig hódít a rugós foci

Rugós foci minden korosztálynak

A foci több mint 200 országban ismert labdajáték, aminek kb. 250 millió követője és rajongója van. A játékosok és csapatok hatalmas pénzeket mozgatnak meg, de a futballal kapcsolatos termékek is nagyon kedveltek a fiúk életében. Nem csoda hát az sem, hogy még mindig nagy sikere van a rugós foci és csocsó asztaloknak.

A rugós foci már a 70-es években is nagyon népszerű volt, hiszen könnyű megtanulni a rugóra helyezett figurákkal történő labdapasszolgatást. A rutinnak köszönhetően, végül a játékosok ügyesen kapura tudják majd lőni a labdát. A rugós foci nemcsak akkor vehető elő, amikor odakint rossz az idő.

A szabadban is bármikor játszani lehet vele. A rugós foci elvét követi a csocsó is, azonban annak az asztalán rudakra helyezett focistákkal kell ügyeskedni. Az ismert labdajáték nagyon hasznos a reflexek fejlesztésében, ennek tudatában szerezze be Ön is a gyermekeinek, különösen akkor, ha érdeklődnek a foci iránt.

A nagyon elhivatott rajongók, a különféle csapatok nevében vezetnek le egy-egy meccset, leutánozzák a világbajnokságokat vagy EB-ket. A rugós foci a stratégiák megbeszélésben, levezetésében is hasznos lehet, ilyenkor nem játékként, hanem szemléltető eszközként szokott jelen lenni a csapatok életében.

Köztudott, hogy egy laza mérkőzés összehozza a haverokat is, különösen ha közben az urak legurítani egy-két korsó sort is. Ezért nem meglepő jelenség, ha egy romkocsmában klasszikus rugós foci játék is található. Ez nemcsak a kikapcsolódást szorgalmazza, de marketingstratégiája is van, hiszen marasztalja, leköti és szórakoztatja a fizető vendégeket.

Cégünk többféle csocsó és rugós foci változattal rendelkezik, amit bármikor megrendelhet online. Az asztali focijáték már 3 éves kortól ajánlott, így az apukák is elszórakozhatnak a fiaikkal esténként vagy hétvégenként. Bármikor eltehető és elővehető, mert nem foglal sok helyet és ár szempontjából is kedvező termék a szórakozáshoz. Válassza ki, hogy pontosan melyik klasszikus modellt szeretné megvenni és véglegesítse rendelését pár lépésből!