Mátraszentistván Sípark, szórakozás magas szinten

Mátraszentistván Sípark

A felhőtlen, vidám szórakozást mindenki szereti, sőt, kijár nekünk néhány csodálatos nap a fárasztó munkanapok után. Több évszakban is csodálatos élményt nyújtanak a Mátraszentistván Sípark programlehetőségei, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálni.

Igénybe vehető a panorámalift, amiből páratlanul szép kilátás nyílik a Tátra és Ágasvár gyönyörű területére, este pedig a varázslatos naplementét csodálhatjuk meg. Az idén nyáron csupán két alkalommal csodálhatjuk meg a Felső-Mátra vonulatait a levegőből. A további programokat megtekintheti a ketkerekvendeghaz.hu weboldalon, amelyek között minden bizonnyal lesz olyan, amit ellenállhatatlannak talál majd.

Ezeken kívül, a Mátraszentistván Sípark árai igazán megfizethetőek, nem magasak. Az életre szóló élmények átéléséért nem kell sokat fizetni. A táj egyszerűen magával ragadja a látogatókat, a szállások pedig minden kényelmet biztosítanak a vendégeknek. Az étkezési lehetőségek szintén biztosítva vannak, még bográcsozni, grillezni is lehet, ha erre van igény.