Magassarkú cipők virágmintás ruhákhoz

magassarkú cipők

A magassarkú cipők nyáron sem kerülnek háttérbe. A tavasz és a nyár a virágos ruhák évszaka. Könnyűek, nagyon nőiesek és számos helyzetre alkalmasak. A romantikus stílushoz éppen úgy illenek, mint a bohóhoz. De milyen modellek jelentik a tökéletes választást hozzájuk?

A nude magassarkú cipők kitűnően illenek egy virágos ruhához. Ez egy semleges árnyalat, ami azt jelenti, hogy minden más színhez illik. Ráadásul hosszabb lábak illúzióját keltik, ami azonnal karcsúsítja az alakot. A másik módja a virágos ruhához illő lábbeli kiválasztásának, ha egy fő hangsúlyt választunk.

A virágos ruhák sokféle színben kaphatóak. Ezért a lábbeli kiválasztásakor célszerű megnézni, hogy melyik szín dominál. Érdemes tehát az adott színhez illő modellt választani. Ez azonban nem biztos, hogy mindig így van. Néha a kontrasztos színek is jó választásnak bizonyulnak.

Ha a virágos ruha inkább sötét árnyalatú, akkor a fekete magassarkú cipők passzolnak hozzá. Általános szabály, hogy világos színű ruhákhoz nude színű, sötétebb ruhákhoz pedig fekete cipőt kell választani.