Lorelli tricikli a koordináció fejlődéséért

Lorelli tricikli

Az egyre növekvő gyermek életében hamar eljön az a pont, amikor szüksége lesz az első járművére. Egy Lorelli tricikli beszerzésével hozzájárulhat a gyerkőc motorikus és koordinációs képességének fejlesztéséhez is, így kimondottan ajánlott, hogy ez legyen az első olyan eszköz, amit már önállóan használ.

Szép színekben pompáznak a különböző típusok, legtöbbjükön elől vagy hátul kisebb méretű kosár került felszerelésre. Számukra minden apróság, akár egy különleges alakú kavics is rendkívül értékesnek számít, az pedig, hogy magukkal vihetik a bringára felszerelt kosárban, igazi boldogság.

A megfelelő minősítéssel ellátott eszközök beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, biztonságos alapanyagból és alkatrészből készülnek.Ami pedig igazán fontos, hogy a kicsiknek is lehetővé teszik, miszerint önállóan eljussanak A-ból B-be, mindezt egy vagány járgányon.

A Lorelli tricikli igazán komfortos és könnyedén irányítható. A globhome.hu weboldalon jó áron beszerezhető további nagyszerű termékekkel együtt.