Limonádé receptek széles skálája

Valószínűleg mindenkinek élénken él az emlékezetében gyermekkorunk elengedhetetlen, citromlé, cukor és víz elegyéből készült hűsítő itala, a limonádé. Manapság azonban sokkal több lehetőségünk van a kísérletezgetésre, és jóval szélesebb alapanyag-kínálat áll a rendelkezésünkre, így a mai limonádé receptek sokkal izgalmasabbak.

Példának okáért már a klasszikus citromos limonádé sem csak a fent említett összetevőkből készülhet. Egy citrom, egy narancs, egy lime, limonádé szirup vagy cukorszirup, szóda vagy ásványvíz révén sokkal ízletesebb és zamatosabb italt kaphatunk. Ha pedig hajlandóak vagyunk elrugaszkodni az eredeti ízvilágtól, akkor a kiwis limonádé receptek is igazán megérnek egy próbát.

A klasszikus citromoshoz képest csak annyi a változás, hogy az egy darab lime-ot kiwire és a limonádé szirupot kiwiszirupra cseréljük, és máris olyan ízkavalkádot kapunk, ami örök időkre belopja magát a szívünkbe. Ha szívesen próbálkozna ilyen és hasonló limonádé receptek megvalósításával, akkor lépjen be a www.eldoradosyrup.com weboldalra, ahol a receptek mellett a hozzávalókat is megtalálja!