A levegőtisztító által fellélegezhet

Minden lakásba tökéletesen alkalmazható, hiszen kiszűri a légtérben lévő allergén anyagokat, a baktériumokat, az atkákat, a port, valamint az állatszőrt és a szagokat is. A levegőtisztító hatékonyságát a teljesítménye és a tulajdonsága határozza meg leginkább. Hatását rövid időn belül tapasztalni fogja a mindennapokban.

Az idősebbeknek és a gyerekeknek különösen fontos. A készülék könnyedén tisztítható előszűrővel rendelkezik. Ennek nagyon fontos szerepe van, méghozzá az, hogy megvédje a szűrőt a nagyobb szennyeződésektől. A levegőtisztító akár a legapróbb méretű szemcséket is képes felfogni. Alkotóelemei a Hepa szűrő, az elektrosztatikus porgyűjtő rács, az ionizáló, az UV lámpa, valamint az aktívszén szűrő. Teljesen zajtalanul működik, így nem fogja zavarni akkor sem ha alszik, vagy épp dolgozik. Egyáltalán nem kell a zúgástól tartania.

Távirányítós változatban is beszerezheti a kellemesebb irányítás és jobb kezelhetőség érdekében. A levegőtisztító aktívszén szűrőjének köszönheti azt, hogy megköti a kellemetlen szagokat és a különböző gázokat. A benne található UV lámpa a baktériumokat, vírusokat semmisíti meg, amelyek minden gond okozói.

A modern szerkezetek manapság már ionizátort is tartalmaznak, így képesek a légtérben lévő pozitív és negatív ionok egyensúlyát visszaállítani. A levegőtisztító bármelyikével szó szerint fellélegezhetnek, hiszen jó minőségű légteret biztosíthat családtagjainak. Az interneten keresztül még több lényeges dolgot megtudhat, így minden bizonnyal egyszerűen tud majd választani a hatalmas kínálatból. Szerezze be, így minden reggel kipihenten fog felébredni!