Lábazati vakolat tartós kivitelben

Lábazati vakolat

Egészen egyedi végeredményt lehet elérni ezekkel a nagyszerű termékekkel. A lábazati vakolat színe és textúrája feldobja az épület teljes arculatát. Az alkalmazása egyszerű, hiszen minőségi anyagnak számít.

A felújítás során érdemes mindig a lehető legjobb anyagokat választani, még akkor is, ha ez valamivel növeli a költségvetést az eredetileg tervezettnél, hiszen hosszú távú befektetésnek számít, ami előbb-utóbb megtérül. Egy jó lábazati vakolattal sok-sok évig nem lesz probléma.

De ehhez az is szükséges, hogy a megfelelő módon vigyük fel az adott felületre. Hogyha nem készítjük elő megfelelően a terepet, akkor bizony számos gond adódhat a hanyagságunkból fakadóan.

A lábazati vakolat kapcsán nyilván sokaknak ismerős lehet a Dryvit rendszer kifejezés, ami az épületek hőszigetelésében játszik fontos szerepet. A kínálatban található lábazati vakolatok és homlokzat festékek nagymértékben csökkentik az épület hővesztességét. Hogyha az idő előrehaladásával veszít a színéből, akkor egyszerűen újrafesthető.