Kukta a gyors és kíméletes elkészítéséhez

kukta

Szeretne 70%-al gyorsabban és 50%-al kevesebb energiával készíteni ételeket? A gyorsfőzőben való főzés más előnyöket is kínál. A kukta megőrzi a vitaminokat, sok időt és energiát megspórol, különösen ízletes ételeket készít és kevesebb főzésből eredő szagot enged a lakásba.

Ez az eszköz pénzt és időt takarít meg, mivel rövidebb idő alatt legalább olyan jó eredményt ér el, mint a hagyományos edény. Még a száraz hüvelyesek vagy a párolt húsok is pillanatok alatt elkészülnek benne. Az előre be nem áztatott hüvelyesek kevesebb mint 1 óra alatt megfőnek, a zamatos sertésgulyás pedig mindössze 20 perc alatt készen van. Ráadásul a kukta nemcsak az alacsonyabb energiafogyasztással spórol, mivel Ön kedvezőbb áron vásárolhat alapanyagokat is.

A száraz hüvelyesek ugyanis olcsóbbak és egészségesebbek, mint a konzervből készültek és az ízük is finomabb. Az ételek gőzzel és nyomással történő elkészítése magasabb hőmérsékletet biztosít. A kukta rövidebb főzési idejének köszönhetően, a tápanyagok megmaradnak és a finom ízek nem párolognak el.