Kreatív és szórakoztató Bogyó és Babóca játékok

Magyarországon bizonyára kevés gyermek és szülő él, aki nem ismeri Bogyónak és Babócának a kalandjait. A Bogyó és Babóca játékok éppen ezért, határon innen és túl egyaránt nagyon népszerűek, hiszen a kicsik szívesen beleélik magukat az apró erdei lények életébe. Aki valaha látott egy epizódot ebből a rajzfilmsorozatból, az meggyőződhetett arról, hogy mennyire oktató jellegű, aranyos és szórakoztató.

A gyermekek szó szerint rajonganak érte, de a szülők is gyakran a képernyő előtt felejtik magukat, amikor egy-egy részt néz a gyermek. A Bogyó és Babóca játékok éppen ezért ennyire keresettek, hiszen a kicsik már ismerik a szereplőket és szívesen átélnek párat a csigafiú vagy a katicalány kalandjaiból.

Az okosjatek.hu számos kreatív darabot hozott el a vásárlóknak a Bogyó és Babóca játékok közül, amelyek hasznos kikapcsolódást nyújtanak a kisebbeknek. Kiváló szórakozást nyújt az árnyjáték, a memóriajátékok, a kirakók és a böngészők, természetesen mind-mind a rajzfilm kedves szereplőivel. A baba puzzle-nek a legkisebbek is örülnek majd!