Közhiteles cégkivonat többféle formában

Cégkivonat elektronikus úton

Közel 800 ezer cég szerepel az adatbázisban, ezért valószínűleg mindenki meg fogja találni azt, aminek kellenek az adatai. A közhiteles cégkivonat beszerzése könnyebb, mint valaha.

Pár kattintással el lehet intézni akkor is, hogyha e-dokumentumról van szó, de abban az esetben sem fogunk nehézségekbe ütközni, hogyha a hagyományos papíralapúra van szükség. Ebben az esetben postai úton vagy futárszolgálat által juthatunk hozzá a dokumentumokhoz.

Az online igényelhető közhiteles cégkivonat másik nagy előnye, hogy a bankkártyás fizetés is elfogadott, de a banki átutalásnak sincs semmilyen akadálya. A cégkereső funkció jelentősen megkönnyíti az adott vállalkozás megtalálását. Nem kell perceken keresztül egy hosszú listát görgetni. Cégnév, adószám és cégjegyzékszám szerint is lehet keresni.

A nap 24 órájában bármikor letölthető a közhiteles cégkivonat, a szükséges típusnak megfelelően. Az esetek többségében 30 napnál nem régebbi adatokra van szükség. Ez igaz a banki ügyintézéstől kezdve, egészen a céges gépjárművek átírásáig.